Diensten

Diensten

Storm & Zoon Bouw- en Interieur techniek is begonnen als aannemer in de utiliteitsbouw, hiervoor kunt u dan ook nog steeds bij ons terecht! Hierbij worden er vooral werkzaamheden uitgevoerd voor kinderdagverblijven, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. Echter, voor andere toepassingen van gebouwen bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres.

Naast de werkzaamheden als aannemersbedrijf richt Storm & Zoon Bouw- en Interieur techniek zich voor een groot deel op interieurbouw. Dit doen we in de breedste zin van het woord. Het ontwerpen van het interieur wordt door onze eigen vakmensen gedaan. Vervolgens pakken we zelf de uitvoering op, door zelf de meubels te realiseren. Het interieur wordt uiteindelijk ook door onszelf geplaatst. Wij verzorgen interieurbouw voor onder andere horecagelegenheden zoals keukens, bars en restaurants. Daarnaast verzorgen wij de interieurbouw voor vele kinderdagverblijven.

Interieurbouw voor kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven is voor vele kinderen en hun ouders een belangrijke plek. Een kinderdagverblijf moet aan diverse eisen voldoen en moet verschillende mogelijkheden bieden voor kinderen om veilig te kunnen spelen, slapen en te ontwikkelen. Storm & Zoon Bouw- en Interieur techniek verzorgt interieurbouw voor kinderdagverblijven en kan u helpen om op een mooie en efficiënte manier aan deze eisen te voldoen. Op onze projecten pagina vindt u meerdere projecten van kinderdagverblijven die u voor zijn gegaan. Op deze pagina vindt u foto’s van de verschillende werkzaamheden.

Hoe gaat Storm & Zoon Bouw- en Interieur techniek te werk?

Wanneer we starten met een opdracht gaan we met u in gesprek over wat uw wensen en eisen zijn voor de bouw of het interieur. Deze worden vervolgens door ons uitgewerkt in een ontwerp. Deze tekeningen worden dan met u besproken. Het interieur dat voor uw pand gemaakt wordt is maatwerk, dit gebeurt in onze eigen werkplaats. Doordat wij de producten zelf maken kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit. Daarnaast maken wij gebruik van de modernste machines zoals:

  • 5 assig CNC bewerkingstraat Masterwood Project 355 bj 2012
  • 5 assig CNC gestuurde Zaagmachine type Altendorff Elmo 4 met vacuüm roltafel
  • Volledig CNC gestuurde kantenlijmer Hebrock AKV3006DKV met voorfrees en kopafwerking eventueel
  • Vlakpers verwarmt 3500 x 11300 mm
  • Vacuüm vormpers met 3000 x 1250 mm

Storm & Zoon Bouw- en Interieur techniek levert bovendien frees kantafwerking en boorwerk aan aannemers en interieurbouwers.

Heeft u vragen over de verschillende diensten die wij voor u kunnen uitvoeren of over de mogelijkheden? We komen graag met u in contact om dit te bespreken!

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek
Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM