Kinderdagverblijf verbouwen

Stel het verbouwen van uw kinderdagverblijf niet langer uit

Voldoet uw kinderopvang niet meer aan de eisen van nu? En kunt het verbouwen van uw kinderdagverblijf nu echt niet meer uitstellen? Storm & Zoon is een gespecialiseerde aannemer die de volledig bouw of verbouwing graag voor u verzorgt. Wij zijn op de hoogte van de laatste veiligheidseisen en laten uw kinderdagverblijf weer voldoen aan de wensen en eisen van nu. Wij gaan geen klus uit de weg. Of het nu gaat om vloeren leggen, leveren van interieur of installeren van technische installaties wij zijn de partner voor uw verbouwing. Ons doel bij het verbouwen van een kinderdagverblijf is de bestaande ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen en een sfeer te creëren waar iedereen zich prettig bij voelt. Om dit te realiseren maken we bij Storm & Zoon gebruik van verschillende materialen. Van bamboe tot hout en van beton tot glas en meer. Zo is er altijd een materiaalsoort die aansluit bij uw wensen. In onze werkplaats beschikken wij over een machinepark die de materialen verwerken tot uniek kindermeubilair op maat. Wij stellen, net als onze klanten, hoge eisen aan de kwaliteit en daarom maken wij enkel gebruik van de beste materialen en machines. Staat het verbouwen van uw kinderdagverblijf nu echt als hoog punt op de agenda? Neem contact met ons op, wij zijn dé specialist in het bouwen en verbouwen van kinderdagverblijven.

Wilt u ook uw kinderopvang laten verbouwen naar uw wensen?

Een verbouwing door Storm & Zoon start altijd met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen voor de verbouwing van uw kinderdagverblijf en vertalen dit een passend ontwerp. Samenwerking is voor ons belangrijk, de interieur ontwerpen maken we dan ook in samenspraak met u. We gebruiken daarvoor niet alleen onze eigen kennis en ervaring maar werken we ook samen met vooraanstaande interieurarchitecten. Zo realiseren we dé perfecte kinderdagverblijf inrichting op maat, speciaal voor u. Wilt u ook de complete verbouwing van uw kinderdagverblijf laten verzorgen door één bedrijf? Van ontwerp tot het bouwen en verbouwen bent u bij Storm & Zoon aan hét juiste adres! Wij weten als geen ander aan welke normen en eisen een kinderdagverblijf moet voldoen.

Storm & Zoon hét adres voor de verbouwing van uw kinderdagverblijf

Het verbouwen van een kinderdagverblijf is vakmanschap. Waar veel kinderen samenkomen wilt u er ook verzekerd van zijn dat de verbouwing goed wordt uitgevoerd. U wilt immers, net als wij, een veilige plek voor de kinderen realiseren. Wij kunnen u wel vertellen waarom u ons het beste kunt kiezen voor de verbouwing van uw kinderopvang, maar we laten het u nog veel liever zien. Wij hebben al verschillende kinderdagverblijven verbouwd en op onze website vindt u een greep van onze projecten. Een aantal hebben we er voor u op een rij gezet.

  • Beestenboel
  • Lieve Lotte
  • Kern Kinderopvang
  • KOKO kinderopvang

Kinderdagverblijf verbouwen verzorgt van A tot Z

Voldoet uw kinderdagverblijf niet meer aan uw wensen? Of vangt u misschien wel meer kinderen op waardoor een verbouwing noodzakelijk is? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken met u mee, geven u advies en geven antwoord op uw vragen die een verbouwing vaak met zich meebrengt. Een kinderdagverblijf verbouwen verzorgen wij van A tot Z. We houden rekening met alle veiligheidseisen op het gebied brandcompartimentering, luchtbehandeling en meer. Wilt u ook ontzorgt worden tijdens de verbouwing  van uw kinderopvang? En dat het uitgevoerd wordt door één specialistisch bedrijf? Bel vandaag nog met Storm & Zoon, wij staan klaar voor het verbouwen van uw kinderdagverblijf!

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf verbouwen

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM