Kinderdagverblijf verbouwen

Kinderdagverblijf verbouwen volgens uw wensen

Voldoet uw kinderdagverblijf niet meer aan de eisen van nu? Zoekt u een bedrijf dat een kinderdagverblijf kan verbouwen? Bekijk dan eens de website van Storm & Zoon. Storm & Zoon is een gespecialiseerde aannemer en verzorgd de volledige bouw of verbouwing van uw kinderdagverblijf. Wij zijn op de hoogte van alle veiligheidseisen en laten uw kinderdagverblijf weer voldoen aan de eisen van nu. Het leggen van vloeren, het leveren van het interieur, het installeren van een luchtbehandelingsinstallatie, niets gaat ons te ver. Wanneer wij een kinderdagverblijf verbouwen is het ons doel om van een bestaande ruimte een goed verdeelde ruimte te maken waarin de mensen zich goed voelen. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, afhankelijk van uw wensen. Zo hebben wij tijdens een kinderdagverblijf verbouwen bamboe en glas gebruikt. In onze moderne werkplaats hebben wij machines tot onze beschikking die deze materialen verwerken tot unieke meubels. Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en wij doen dat aan ons machinepark waarin we koploper willen zijn in techniek. Wilt u graag uw kinderdagverblijf laten verbouwen? Zoekt u een bedrijf dat totaalbouw kan verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn hét aangewezen adres als u een kinderdagverblijf wilt laten verbouwen.

Ontwerp om een kinderdagverblijf te verbouwen

Wanneer wij een kinderdagverblijf gaan verbouwen zullen we starten met het ontwerp. Om een passend ontwerp te kunnen maken nodigen wij u allereerst uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we uw wensen en werken wij dit uit in een passend ontwerp. Alle interieur ontwerpen worden in samenspraak met de klant gemaakt , zowel op basis van onze eigen kennis en ervaring maar ook in samenwerking met interieur architecten van naam. Van ontwerp tot bouw, wij realiseren het. Als gespecialiseerde aannemer weten wij als geen ander aan welke normen en eisen een kinderdagverblijf moet voldoen.

Projecten kinderdagverblijf verbouwen

Wilt u een kinderdagverblijf laten verbouwen? Bent u benieuwd wat wij gerealiseerd hebben? Bekijk dan gerust onze projecten. Wij hebben verschillende kinderdagverblijven verbouwd:

Dit is slechts een greep van de projecten die wij hebben verzorgd.

Kinderdagverblijf laten verbouwen?

Zijn uw wensen voor uw kinderdagverblijf verandert? Is het kinderdagverblijf drukker geworden en wilt u deze laten verbouwen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we langs om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij een kinderdagverblijf verbouwen doen wij dit van A tot Z. Hierbij houden we rekening met alle geldende veiligheidseisen op het gebied van brandcompartimentering en meer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van verbouwen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wilt u uw kinderlatenverblijf laten verbouwen? Wij staan graag voor u klaar. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf verbouwen

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2020 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM