Kinderdagverblijf interieurs

Kinderdagverblijf interieurs met de juiste uitstraling, passend bij de doelgroep.

Is het interieur van uw kinderdagverblijf aan vervanging toe? Gaat u een nieuw kinderdagverblijf beginnen en zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in kinderdagverblijf interieurs? Maak dan een afspraak met Storm & Zoon. Storm & Zoon is een ervaren aannemer en interieurbouwer en zet dagelijks zijn passie en liefde voor het vak in om maatwerk kinderdagverblijf interieurs te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk interieurbouw, totaalbouw en meubels voor kinderdagverblijven en andere klanten. Door onze kwaliteit, kennis van zaken en creativiteit zijn wij al jaren een bekend begrip op het gebied van kinderdagverblijf interieurs. Wij staan niet alleen garant voor kwaliteit maar ook voor innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. Daarnaast maken wij interieur dat voldoet aan de laatste normen en veiligheidseisen. In de eigen werkplaats ontwerpt en bouwt Storm & Zoon aan kinderdagverblijf interieurs. Wanneer wij kinderdagverblijf interieurs maken, maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit:

  • Hout
  • Beton
  • RVS
  • Glas
  • Bamboe
  • Kunststof

En nog veel meer. Of het nu gaat om moderne of klassieke kinderdagverblijf interieurs, wij maken het op maat.

Maatwerk kinderdagverblijf interieurs

Kinderdagverblijven vernieuwen zich voortdurend. Hierdoor is het verstandig dat de kinderdagverblijf interieurs mee veranderen. Graag richten wij kinderdagverblijven in en maken wij het interieur volgens nieuwe ontwerpen. Op onze website ziet u voorbeelden van gerealiseerde projecten. Als voorbeeld ziet u een in hoogte verstelbaar aankleed meubel, gebruikt in kinderdagverblijven. Bijzonder aan dit meubels is het naadloze blad. Dit is gemaakt van LG Max ,een composiet materiaal dat zeer sterk is en goed schoon te houden is. Daarnaast mogen speciale hoogslapers in kinderdagverblijf interieurs niet ontbreken. Deze hoogslapers zijn gemaakt volgens de laatste eisen welke in 2016 verplicht zijn, uitgevoerd in berken multiplex 18 gelakt type naam Senna Evi. Naast interieurs verzorgen wij nog veel meer. Wij worden ook wel gezien als partner op het gebied van totaalbouw. Wilt u een luchtbehandelingssysteem aan laten leggen? Wij verzorgen diverse technische installaties.

Kwaliteit kinderdagverblijf interieurs

De kwaliteit van uitstraling van uw kinderdagverblijf is belangrijk voor een goed visitekaartje. Kinderdagverblijf interieurs vervullen daarin een representatieve taak. Storm & Zoon heeft jarenlange ervaring in het realiseren van maatwerk kinderdagverblijf interieurs. Wij kunnen kinderdagverblijf interieurs vanaf ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Daarbij houden we rekening met de juiste uitstraling, uw doelgroep, efficiënte inrichting en een prettige leefomgeving voor de kinderen. Ook genieten van kwalitatief hoogwaardige kinderdagverblijf interieurs? Maak een afspraak of bekijk onze website.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf interieurs

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2020 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM