Kinderdagverblijf interieurs

Storm & Zoon dé specialist in kinderdagverblijf interieur

Is het interieur van uw kinderdagverblijf verouderd en bent u toe aan nieuw kindermeubilair? Of gaat u een nieuw kinderdagverblijf openen en bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van kinderopvang meubilair? Dan bent u bij Storm & Zoon aan hét juiste adres, een ervaren aannemer met interieurbouw als specialisme. Onze passie is het creëren van maatwerk kinderdagverblijf interieurs, een uniek interieur die aansluit bij de wensen van onze klant. Van maatwerk interieurbouw tot totaalbouw en meubels voor kinderdagverblijven zijn wij de partner voor uw klus. Door de jaren heen hebben we naam gemaakt op het gebied van kinderdagverblijf interieurs en daar zijn we trots op. We staan garant voor kwaliteit, creativiteit, innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. De interieurs die we maken voldoen aan de laatste normen en veiligheidseisen. U wilt toch ook, net als wij, het beste voor uw kinderopvang? Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we gaan graag voor u aan de slag.

Uw wensen vertaald in een kinderopvang interieur op maat

In onze eigen werkplaats ontwerpen en bouwen we de interieurs voor de kinderdagverblijven. Voor het bouwen van kindermeubilair voor de kinderopvang maken wij enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Er zijn diverse materiaal soorten waar u uit kunt kiezen, zoals:

  • Hout
  • Beton
  • RVS
  • Glas
  • Bamboe
  • Kunststof

Welke wensen u ook heeft wij bieden u een passend interieur aan. Van moderne tot klassieke kindermeubelen, wij maken uw kinderdagverblijf interieur op maat.

Kindermeubilair voor uw kinderdagverblijf die voldoen aan de eisen van nu

De Kinderopvang in Nederland is regelmatig bezig met vernieuwen. Dan kan het interieur van kinderdagverblijf niet stil blijven staan. Wij volgende de ontwikkelingen op de voet en passen het maken van kinderopvang meubilair daarop aan. Op onze website vind u een aantal voorbeelden van meubilair die gemaakt zijn volgens de nieuwste ontwerpen. Zo ziet u bijvoorbeeld een aankleedmeubel die in hoogte verstelbaar is. Dit unieke ontwerp wordt al in diverse kinderdagverblijven gebruikt naar volle tevredenheid. Wat maakt dit meubel nu zo bijzonder? Dat is het naadloze blad wat gemaakt is van LG Max, een composiet materiaal dat zeer sterk en goed schoon te houden is. Maar vergeet de speciale hoogslapers niet, deze worden gemaakt volgens de laatste eisen die sinds 2016 verplicht zijn. De hoogslapers worden uitgevoerd in Berken Multiplex 18 en gelakt. Wist u dat we naast het meubilair nog veel meer voor u kunnen betekenen? Zo kunt u ons ook inzetten voor totaalbouw en het verzorgen van diverse technische installaties. Kies voor Storm & Zoon voor uw nieuwe kinderdagverblijf interieur, dan bent u verzekerd van kwaliteit en kindermeubilair wat voldoet aan de eisen van nu.

Het interieur is het visitekaartje van uw kinderdagverblijf

Het interieur van uw kinderdagverblijf is ook uw visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat het interieur en meubilair van de kinderopvang de juiste sfeer uitstraalt. Wij, bij Storm & Zoon, hebben jarenlang ervaring in het realiseren van kinderdagverblijf interieurs op maat. Wij denken niet alleen met u mee maar geven u ook advies. Van ontwerp tot oplevering verzorgen wij het complete interieur. Wij houden rekening met de juiste uitstraling, uw wensen en uw doelgroep. Met een efficiënte inrichting creëren we een prettige leefomgeving voor de kinderen. Wilt u samen met de kinderen genieten van kwalitatief hoogwaardige kindermeubilair? Maak vandaag nog een afspraak met Storm & Zoon voor uw kinderdagverblijf interieur.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf interieurs

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM