Kinderdagverblijf inrichting

Kinderdagverblijf inrichting is een vak apart!

Is uw kinderdagverblijf toe aan een nieuwe inrichting? Of wordt er een compleet nieuw kinderdagverblijf gebouwd en zoekt u een betrouwbare partner voor de inrichting? Een partner die weet waar het interieur van een kinderopvang aan moet voldoen? Dan bent u bij Storm & Zoon aan hét juiste adres! In 1986 zijn is ons familiebedrijf gestart als aannemer in de utiliteitsbouw en door de jaren heen zijn wij ons gaan specialiseren in de interieurbouw en met name op de inrichting van  kinderdagverblijven. Het inrichten van een kinderdagverblijf is een vak apart en daar komen vele eisen en richtlijnen bij kijken. Zo worden er eisen gesteld aan de meubels en speeltoestellen, want de veiligheid van de kinderen staat ten allen tijde voorop! Ook op het gebied van de technische installaties zijn er richtlijnen te volgen, zoals bijvoorbeeld de luchtbehandeling en brandveiligheid. Wij kunnen de complete inrichting van A tot Z voor u verzorgen, van de technische installaties tot het complete meubilair en zelfs de binnen glijbanen. Wilt u een bedrijf die op de hoogte is van de eisen en met passie voor u aan de slag gaat? Een specialistisch bedrijf die net als u de veiligheid van de kinderen voorop heeft staan? Dan is Storm & Zoon dé partner voor uw klus. Neem vandaag nog contact op, we staan klaar voor het inrichten van uw kinderdagverblijf!  

Meubels op maat staan centraal bij het inrichten van een kinderdagverblijf

Het is belangrijk dat het interieur van een kinderdagverblijf comfortabel is en prettig aanvoelt. Kinderen brengen immers veel tijd door op de kinderopvang. Wat zijn comfortabele meubelen voor een kinderdagverblijf? Dat zijn goed passende meubels zoals stoelen, tafels en bedjes. U wilt toch ook dat uw stoel en tafel op de juiste hoogte is en dat u lekker zit? Dit vraagt om meubilair die niet alleen passend maar ook handig in gebruik is. Als interieurbouwer bieden wij maatwerk inrichtingsoplossingen. Welke vragen u ook heeft over de kinderdagverblijf inrichting wij geven u een antwoord of oplossing. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Meubilair en speeltoestellen
  • Complete kinderdagverblijf inrichting

Wij ontwikkelen en produceren de complete inrichting in onze eigen werkplaats. Wij houden rekening met de laatste eisen op het gebied van kindermeubelen en speeltoestellen. Ze bent u ervan verzekerd dat de inrichting van uw kinderopvang voldoet aan de eisen van nu.

Hoe laat u de inrichting van uw kinderopvang de juiste sfeer uitstralen?

Kinderen willen zich prettig en veilig voelen op de kinderopvang. Een goede sfeer draagt bij aan dit gevoel. Hoe laat u de kinderdagverblijf inrichting de juiste sfeer uitstralen? Met kleuren, interieur op maat en speelgelegenheid. Voor de slaapruimte van baby’s zult u andere wensen hebben dan voor het speelgedeelte van de kleuters. Bij Storm & Zoon denken wij graag met u mee en bieden u een inrichting die aansluit bij uw wensen. In onze moderne werkplaats staan alle machines die nodig zijn om te voorzien in onze hoge standaard in kwaliteit. De machines zijn up to date en niet ouder dan 5 jaar. Omdat wij, net als onze klanten, hoge eisen stellen aan de kinderdagverblijf inrichting werken wij uitsluitend met goede machines en kwaliteit materialen.

Samen met u aan de slag voor de perfecte kinderdagverblijf inrichting!

Naast onze moderne werkplaats beschikken wij ook over een opslag special voor kinderdagverblijf inrichting. Hier slaan we de materialen en eindproducten op. Zo krijgt het nieuwe interieur van uw kinderopvang de aandacht die het verdient. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contact ons en dan gaan we samen met u aan de slag voor de perfecte kinderdagverblijf inrichting!

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf inrichting

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM