Kinderdagverblijf inrichting

Kinderdagverblijf inrichting, comfortabel en prettig voor de kinderen

Wilt u nieuwe kinderdagverblijf inrichting naar wens laten maken in een bepaalde stijl? Zoekt u een specialist dat kinderdagverblijf inrichting voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder en bekijk de website van Storm & Zoon. Storm & Zoon is hét aangewezen adres wanneer u nieuwe kinderdagverblijf inrichting wilt aanschaffen. Wij zijn een familiebedrijf dat is gestart in 1986 als aannemer in de utiliteitsbouw. Tegenwoordig voeren wij een groot gedeelte van onze tijd interieurbouw uit. Het verzorgen van kinderdagverblijf inrichting is onze passie. Wij leveren dan ook kinderdagverblijf inrichting en bieden advies, een passend ontwerp en de gewenste producten. Daarnaast verzorgen wij alle technische installaties waaronder luchtbehandeling en zijn wij op de hoogte van de brandcompartimenteringseisen. Of het nu gaat om bankjes, bedden, glijbanen of tafels, wij maken alle benodigdheden op het gebied van kinderdagverblijf inrichting. Het inrichten van een kinderdagverblijf is een vak apart. Wij weten als geen ander welke spullen hiervoor nodig zijn. Weet u niet wat u nodig hebt voor kinderdagverblijf inrichting? Wij voorzien u graag van advies. Heeft u vragen over kinderdagverblijf inrichting? Dan vernemen wij die graag van u.

Kinderdagverblijf inrichting met passend meubilair

Kinderen brengen veel tijd door in een kinderdagverblijf. Daarom is het van belang dat de kinderdagverblijf inrichting comfortabel en prettig is. Daarnaast moet de kinderdagverblijf inrichting voldoen aan bepaalde eisen. Dit vraagt om passend en handig te gebruiken meubilair dat ook nog eens binnen uw budget past. Omdat onze grote passie interieurbouw is kunnen wij onze klanten voorzien van maatwerk inrichtingsoplossingen. Als specialist helpen wij u graag met uw vraagstukken op het gebied van kinderdagverblijf inrichting. Wij voorzien u van:

  • Kinderdagverblijf inrichting
  • Maatwerk
  • Advies
  • Meubilair
  • Passend interieur

Graag ontwikkelen en producen wij de gehele kinderdagverblijf inrichting. Dit doen wij geheel in onze eigen werkplaats waar wij beschikken over de juiste middelen. Wanneer wij dit ontwikkelen houden wij rekening met de recente eisen die gesteld worden. Zo bent u verzekerd dat de inrichting voldoet aan de eisen van nu.

Kinderdagverblijf inrichting voor de gewenste sfeer

Kinderdagverblijf inrichting moet de gewenste sfeer uitstralen zodat de kinderen zich prettig en veilig voelen. Aan een slaapruimte voor baby’s worden andere eisen gesteld dan een speelgedeelte voor de kleuters. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij kinderdagverblijf inrichting maken dat hierbij aansluit. Wij hebben een moderne werkplaats met alle machines die nodig zijn voor onze hoge standaard in kwaliteit. Alle machines zijn CnC gestuurd en niet ouder dan 5 jaar. Omdat onze klanten hoge eisen stellen aan de kinderdagverblijf inrichting werken wij uitsluitend met goede machines.

Opslag kinderdagverblijf inrichting

Speciaal voor kinderdagverblijf inrichting hebben wij een opslag waar de materialen en eindproducten bewaard kunnen worden. Vanuit onze opslag kunnen wij de kinderdagverblijf inrichting bij de klanten leveren. Wilt u kinderdagverblijf inrichting laten maken? Meer informatie over wat wij kunnen maken? Neem gerust contact met ons op. Kinderdagverblijf inrichting wordt in samenspraak met de klant gemaakt.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Kinderdagverblijf inrichting

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2020 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM