Interieurbouw

Interieurbouw voor een kinderdagverblijf. 

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor interieurbouw? Dan bent u bij Storm en Zoon BV aan het juiste adres. Storm en Zoon BV is een familie bedrijf dat is gestart in 1986 als aannemer in de utiliteitsbouw . Daarnaast is onze grote passie interieurbouw , welke nu 50%van onze werkzaamheden omvat. In onze eigen moderne werkplaats te s'Gravenzande kunnen wij alle producten voor interieurbouw vervaardigen. Of het nu gaat om interieurbouw van een kinderdagverblijf of een woning, het team van Storm en Zoon BV staat graag voor u klaar.

Storm en Zoon BV is gespecialiseerd in interieurbouw van ontwerp tot uitvoering en plaatsing. Waar mensen samen komen in hotels, kantoren, scholen en diverse andere ruimten zorgt Storm en Zoon BV met haar interieurbouw voor een perfecte uitstraling. Alle interieur ontwerpen worden in samenspraak met de klant gemaakt , zowel op basis van onze eigen kennis en ervaring maar ook in samenwerking met interieur architecten van naam. Van industrieel en trendy tot klassiek en barok. Interieurbouw door Storm en Zoon BV zorgt voor de gewenste sfeer. Wij hebben een moderne werkplaats met alle machines die nodig zijn voor onze hoge standaard in kwaliteit. Alle machines zijn CnC gestuurd en niet ouder dan 5 jaar . Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en wij doen dat aan onze machinepark waarin we koploper willen zijn in techniek.

Bent u geïnteresseerd in interieurbouw door Storm en Zoon BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers werken met liefde voor hun ambacht en gevoel voor detail. Als u kiest voor Storm en Zoon BV dan kiest u een veelzijdige en betrokken partner die u kunt inschakelen voor onderzoek, ontwerp en realisatie van interieurbouw.

Interieurbouw voor de gewenste sfeer in uw pand.

Wenst u meer informatie te ontvangen over interieurbouw , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Interieurbouw

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM