Inrichting kinderdagverblijf

Inrichting voor uw kinderdagverblijf laten maken door een interieurbouwer

Gaat u een kinderdagverblijf beginnen? Wilt u nieuwe inrichting aanschaffen voor het kinderdagverblijf? Zoekt u een bedrijf dat u van dienst kan zijn met totaalbouw? Storm & Zoon is u graag van dienst met het op maat maken van inrichting voor een kinderdagverblijf en verzorgd dit van A tot Z. Naast de inrichting verzorgen wij ook alle technische installaties waaronder luchtbehandeling. Hierbij houden wij rekening met de laatst gestelde eisen waar u als kinderdagverblijf aan moet voldoen. Wij zijn een familie bedrijf dat is gestart in 1986 als aannemer in de utiliteitsbouw. Daarnaast is onze grote passie interieurbouw, welke nu 50%van onze werkzaamheden omvat. Wij hebben in de afgelopen jaren al voor vele klanten inrichting mogen verzorgen voor een kinderdagverblijf. Hierbij bespreken we vooraf uw wensen. Samen met u doen wij ons uiterste best om een veilige en fijne huiselijke sfeer te creëren met gepaste inrichting voor een kinderdagverblijf. Wilt u een moderne inrichting voor uw kinderdagverblijf? Of houdt u juist van een klassieke inrichting voor uw kinderdagverblijf? Wij geven uw kinderdagverblijf de sfeer die u wenst. Wilt u graag een afspraak om uw wensen te bespreken? Alle interieur ontwerpen worden in samenspraak met de klant gemaakt, zowel op basis van onze eigen kennis en ervaring maar ook in samenwerking met interieur architecten van naam. Neem contact met ons op.

Meer dan inrichting voor uw kinderdagverblijf

Storm & Zoon is meer dan alleen een interieurbouwer. Vanuit ons kantoor en werkplaats, gelegen aan de Buys Ballotstraat 17b t/m 47 te ’s-Gravenzande, proberen wij een groot aantal klanten van dienst te zijn met inrichting advies voor een kinderdagverblijf. Ons kantoor is voorzien van moderne communicatiemiddelen waardoor wij digitale tekeningen kunnen ontvangen en verwerken. Samen met u kunnen wij op basis van aanwezige monsters en documentatie, van bijna alle materialen die in Nederland en daarbuiten te koop zijn en een monsterbord samenstellen van uw project. Met inrichting voor kinderdagverblijf willen wij onze klanten inspireren.

Inrichting kinderdagverblijf kenmerken

Wanneer u inrichting voor uw kinderdagverblijf door ons laat maken bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Creativiteit

Graag geven wij advies over uw inrichtingsvraagstuk. Kies voor kwaliteit en kies voor inrichting voor uw kinderdagverblijf bij Storm & Zoon. De meubelen van Storm & Zoon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voordat wij deze leveren zullen wij deze volledig controleren.

Inrichting kinderdagverblijf en utiliteitsbouw

Naast inrichting voor een kinderdagverblijf zijn wij aannemer in de utiliteitsbouw. Voor de utiliteitsbouw werken wij samen met een systeembouwer voor het bouwen van bedrijfsgebouwen welke wij in eigen beheer realiseren voor zowel de verkoop als verhuur. Wij hebben een moderne werkplaats met alle machines die nodig zijn voor onze hoge standaard in kwaliteit. Alle machines zijn CnC gestuurd en niet ouder dan 5 jaar. Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en wij doen dat aan ons machinepark waarin we koploper willen zijn in techniek.

Afspraak over inrichting voor een kinderdagverblijf

Wilt u een afspraak om uw wensen voor de inrichting van een kinderdagverblijf te bespreken? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Voor interieurbouw en inrichting voor een kinderdagverblijf zijn wij hét adres. Als betrouwbaar bedrijf zijn wij op de hoogte van de laatste veiligheidseisen en brandcompartimentering.

Neem contact op

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Stel uw vraag

Inrichting kinderdagverblijf

Foto rechts pagina

Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek logo
Storm & Zoon Bouw-en Interieur Techniek

Copyright © 2024 Stormzn.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM